Bułka tarta to produkt otrzymany poprzez rozdrobnienie wysuszonego pieczywa pszennego zwykłego i wyborowego, bez dodatku nasion, nadzień i zdobień. Stosowana jest między innymi jako składnik panierki. Używa się jej również do posypywania formy na ciasto.
Rodzaj opakowania
Produkt jest pakowany w grube opakowania typu „doypack” posiadające zapięcie strunowe, zgrzewane w celu zachowania świeżości. Struna pozwala na wielokrotne otwieranie i zamykanie opakowania. Sposób pakowania przedstawia zdjęcie poglądowe na aukcji.
Sposób przechowywania
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Terminy przydatności
Wszystkie produkty posiadają długie terminy przydatności do spożycia, minimum 4 miesiące od daty zakupu.
Informacje o alergenach
Produkt może zawierać śladowe ilości produktów pakowanych w zakładzie, m.in. różne orzechy, sezam, soja, produkty zawierające gluten.
Rodzaj opakowania
Produkt jest pakowany w grube opakowania typu „doypack” posiadające zapięcie strunowe, zgrzewane w celu zachowania świeżości. Struna pozwala na wielokrotne otwieranie i zamykanie opakowania. Sposób pakowania przedstawia zdjęcie poglądowe na aukcji.
Sposób przechowywania
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Terminy przydatności
Wszystkie produkty posiadają długie terminy przydatności do spożycia, minimum 4 miesiące od daty zakupu.
Informacje o alergenach
Produkt może zawierać śladowe ilości produktów pakowanych w zakładzie, m.in. różne orzechy, sezam, soja, produkty zawierające gluten.
Płatki kukurydziane powstają na skutek procesu ekstruzji ziaren kukurydzy. Na początku gotuje się je, a następnie mieli na drobną papkę. Po tym zabiegu przesiewa się je przez sito, które pozwala nadać im odpowiedni kształt. Na koniec płatki kukurydziane są wypiekane w piecu. Pod wpływem wysokiej temperatury kurczą się, twardnieją i stają się niezwykle chrupiące.
Wartość energetyczna 1607 kJ / 379 kcal
Tłuszcz 1,6 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,2 g
Węglowodany 81,3 g
w tym cukry 8,6 g
Błonnik 3 g
Białko 8,3 g
Sól 1,9 g
MĄKA RAZOWA DO ZAKWASU ŻYTNIA TYP 2000
Mąka – produkt powstały w wyniku silnego rozdrobnienia ziarna zbóż
W 100% wolna od dodatków chemicznych, polepszaczy oraz GMO. NATURALNA!
Nasze mąki są wolne od:
• glifosatu
• metali ciężkich
• pestycydów
• mykotoksyn
MĄKI ZAPAKOWANE SĄ W PAPIEROWE TORBY EKO.
Rodzaj opakowania
Produkt jest pakowany w grube opakowania typu „doypack” posiadające zapięcie strunowe, zgrzewane w celu zachowania świeżości. Struna pozwala na wielokrotne otwieranie i zamykanie opakowania. Sposób pakowania przedstawia zdjęcie poglądowe na aukcji.
Sposób przechowywania
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Terminy przydatności
Wszystkie produkty posiadają długie terminy przydatności do spożycia, minimum 4 miesiące od daty zakupu.
Informacje o alergenach
Produkt może zawierać śladowe ilości produktów pakowanych w zakładzie, m.in. różne orzechy, sezam, soja, produkty zawierające gluten.
Opinie o produkcie
Używamy plików cookies niezbędnych do funkcjonowania strony. Za Twoją zgodą możemy także użyć plików cookies, które nie są niezbędne, aby poprawić doświadczenie użytkownika i do analizy ruchu na stronie. Klikając „Zaakceptuj”, wyrażają Państwo zgodę na używanie cookies przez naszą stronę, tak jak opisano w „Polityce ciasteczek”