0

Bułka tarta 1kg świeżo mielona Bakamo

8,99 zł
Brutto
Bułka tarta to produkt otrzymany poprzez rozdrobnienie wysuszonego pieczywa pszennego zwykłego i wyborowego, bez dodatku nasion, nadzień i zdobień. Stosowana jest między innymi jako składnik panierki. Używa się jej również do posypywania formy na ciasto.


Ilość
Dodaj do listy życzeń

578195a8f999b5ed675ac4e1e12a2798.jpg
947 Przedmioty

Brak recenzji dla tego produktu.

16 innych produktów w tej samej kategorii:

Dostępność: 1352 W magazynie
Rodzaj opakowania Produkt jest pakowany w grube opakowania typu „doypack” posiadające zapięcie strunowe, zgrzewane w celu zachowania świeżości. Struna pozwala na wielokrotne otwieranie i zamykanie opakowania. Sposób pakowania przedstawia zdjęcie poglądowe na aukcji. Sposób przechowywania Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Terminy przydatności Wszystkie produkty posiadają długie terminy przydatności do spożycia, minimum 4 miesiące od daty zakupu. Informacje o alergenach Produkt może zawierać śladowe ilości produktów pakowanych w zakładzie, m.in. różne orzechy, sezam, soja, produkty zawierające gluten. Opinie o produkcie
Dostępność: 796 W magazynie
na różne grubości, aby konsumenci mogli dostosować ich formę do swoich potrzeb. Płatki migdałowe możemy podzielić wg tego z jakiego rodzaju migdała zostały wytworzone – blanszowanego czy migdała ze skórką. Płatki migdałowe blanszowane. To płatki wytworzone z migdałów, z których uprzednio usunięto zewnętrzną skórkę skórkę. Migdały kroi się w cienkie, regularne i grube plasterki. Płatki mają kremowy, jasny kolor. Płatki migdałowe naturalne. Do ich wytwarzania stosuje się migdały w formie naturalnej, które nie zostały poddane procesowi blanszowania. Płatki posiadają ciemną otoczkę, czyli skórkę.
Dostępność: 955 W magazynie
Rodzaj opakowania Produkt jest pakowany w grube opakowania typu „doypack” posiadające zapięcie strunowe, zgrzewane w celu zachowania świeżości. Struna pozwala na wielokrotne otwieranie i zamykanie opakowania. Sposób pakowania przedstawia zdjęcie poglądowe na aukcji. Sposób przechowywania Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Terminy przydatności Wszystkie produkty posiadają długie terminy przydatności do spożycia, minimum 4 miesiące od daty zakupu. Informacje o alergenach Produkt może zawierać śladowe ilości produktów pakowanych w zakładzie, m.in. różne orzechy, sezam, soja, produkty zawierające gluten.
Dostępność: 100 W magazynie
Rodzaj opakowania Produkt jest pakowany w grube opakowania typu „doypack” posiadające zapięcie strunowe, zgrzewane w celu zachowania świeżości. Struna pozwala na wielokrotne otwieranie i zamykanie opakowania. Sposób pakowania przedstawia zdjęcie poglądowe na aukcji. Sposób przechowywania Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Terminy przydatności Wszystkie produkty posiadają długie terminy przydatności do spożycia, minimum 4 miesiące od daty zakupu. Informacje o alergenach Produkt może zawierać śladowe ilości produktów pakowanych w zakładzie, m.in. różne orzechy, sezam, soja, produkty zawierające gluten.

Kasza pęczak 25kg opakowanie zbiorcze

89,00 zł
Dostępność: 1000 W magazynie

Kaszę jęczmienną produkuje się z jęczmienia (Hordeum vulgare L.). Od zarania dziejów Polski kasza jęczmienna jest najpopularniejszą z kasz. Jest głównym składnikiem krupniku, który ma ponad 1000 lat tradycji kulinarnej. Rozróżnia się kilka rodzai kaszy jęczmiennej ze względu na stopień obróbki ziarna i jego grubość. Najgrubszy jest pęczak, czyli całe ziarno jęczmienne pozbawione łuski. To także najcenniejsza dla naszego zdrowia odmiana tej kaszy. Pęczak jęczmienny kujawski to całe ziarno, pozbawione łuski, obtaczane i polerowane. Występuje w trzech odmianach, grubej, średniej i drobnej. Kasza jęczmienna perłowa, zwana także mazurską, to ziarno połamane na cząstki i polerowane. Tutaj także wyróżnia się kaszę grubą, średnią i drobną. Jest jeszcze kasza perłowa prażona oraz płatki jęczmienne.

Używamy plików cookies niezbędnych do funkcjonowania strony. Za Twoją zgodą możemy także użyć plików cookies, które nie są niezbędne, aby poprawić doświadczenie użytkownika i do analizy ruchu na stronie. Klikając „Zaakceptuj”, wyrażają Państwo zgodę na używanie cookies przez naszą stronę, tak jak opisano w „Polityce ciasteczek